Premis Vila de Betxí 2013

cartell_vila2013Un any més, l’Ajuntament de Betxí convoca els premis Vila de Betxí en les modalitats d’assaig i fotografia. Enguany l’Ajuntament ha decidit tornar a convocar el Vila de Betxí de publicacions de treballs originals, convertit l’any passat en biennal per tal d’orientar-lo a monografies més que a articles més o menys extensos.

Per una altra banda, es va consultar amb la Unió Musical de Betxí, com a entitat col·laboradora en l’organització del Vila de Betxí de Música, i es va posar de manifest la idoneïtat de convertir el Concurs Obert per a Joves Intèrprets en biennal, tal com succeeix en altres certàmens similars.

EL XIII Vila de Betxí d’assaig compta amb la novetat del requeriment d’una extensió mínima major que en altres edicions. Pel que fa a la temàtica, aquesta segueix estant enfocada per a treballs que tracten temes relacionats amb el poble de Betxí en qualsevol dels següents aspectes: història, llengua, economia, art, costums, esport, música, folklore, agricultura, medi ambient, urbanisme, etc.

El X Vila de Betxí fotogràfic continua mantenint les dues seccions amb què s’inicià. La secció A: Betxí i el seu entorn, i la secció B: tema lliure, amb o sense unitat temàtica.

Des de l’organització animem a tots els interessats perquè participen en els certàmens amb els seus treballs i el seu talent artístic, i poder així gaudir amb la seua qualitat.

Atentament,
Josep Antoni Meneu i Gaya
Regidor de Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Betxí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s