Pacte ceràmic: Activitat formativa d’agricultura ecològica

pacte_ceramicEl Consorci gestor del pacte territorial per l’ocupació dels municipis ceràmics la seua àrea d’influència de la província de Castelló convoca el procediment per a la selecció de l’alumnat per a l’activitat formativa dirigida a persones en situació de desocupació inscrites en el SERVEF dintre del projecte “Supermercat KM0, projecte de viabilitat per a la nostra agricultura”, elaborat pel citat Consorci per al període 2012/13.

L’activitat formativa és “Agricultura Ecològica”, d’una duració de 490 h. teòriques i pràctiques en camp, en horari de 8 a 14 h., impartides en el Centre de Formació Municipal de Borriana. L’assistència al curs és obligatòria i si se superen més de quatre faltes injustificades l’alumne perdrà la plaça.

El sistema de selecció serà el concurs de valoració de mèrits, d’acord amb els criteris que es recullen a les bases de la convocatòria.

El model de sol·licitud es trobarà en el blog del Consorci, en la seu del Consorci (C/ Balmes, 2-4ª planta – 12200 Onda), en els ajuntaments consorciats i en les seus de CEC, CEPYMEC, CCOO i UGT, i en el BOP. Una vegada complimentada la sol·licitud, junt amb la documentació requerida, es presentarà en el Registre d’entrada del Consorci, en l’oficina del PROP o per qualsevol dels procediments que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (L.30/92), a partir de la publicació d’estes bases en el BOP. El final del termini de presentació de sol·licituds serà el 8 de febrer de 2013.

..: Bases de la convocatòria

..: Model de sol.licitud

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s