Josep Antoni Meneu Gaya,

Regidor de Cultura, Publicacions i Normalització


Una vegada més des de la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística vos fem arribar un nou número de la Revista d’Informació Local, amb la intenció d’aproximar les novetats i la informació que es genera a l’Ajuntament i en altres àmbits del teixit social del nostre poble, Betxí. Es tracta d’una publicació híbrida, ja que la podeu trobar tant en format paper com en format digital al nostre lloc web www.betxi.es.

De fet, l’Ajuntament utilitza diversos mitjans i xarxes socials per comunicar-se amb la ciutadania. A més de l’anteriorment dit http://www.betxi.es, podeu consultar el nostre perfil de Facebook. També teniu l’app per a mòbils Bandolero Betxí, que permet rebre al vostre mòbil informació diversa relativa a l’activitat municipal.

Així mateix, si voleu rebre la programació cultural i de joventut de l’Ajuntament, podeu enviar un correu electrònic a betxicultural@betxi.es, i rebreu la informació de les activitats que es celebraran cada setmana.

Naturalment, també podeu estar informats a través dels taulons d’anuncis i els llocs habituals on pengem cartells i avisos.