Miquel Gil al Teatre de Betxí

Miquel Gil

El Teatre Municipal de Betxí acull avui divendres, 25 de maig, l’actuació del cantant valencià Miquel Gil, dintre del cicle “Postres de músic” que organitza l’Ajuntament de Betxí en col.laboració amb els comerços locals.

Miquel Gil és una de les veus més reconegudes de la música mediterrània expressada en valencià. El seu recent disc “Per marcianes” ha estat guardonat amb diversos premis al País Valencià i Catalunya per l’aportació en la renovació dels gèneres musicals tradicionals.

En el seu repertori, Miquel Gil abasta tant la tradició local (‘Albà’, ‘Malaguenya’, ‘Cant d’Estil’…), com altres estils mediterranis, d’origen italià, francés, grec, algerià, etc. En el concert de Betxí, Miquel Gil actuarà en format de duet, interpretant les últimes cançons combinades amb algun tema d’etapes anteriors. De la seua dilatada trajectòria artística destaca especialment la seua tasca junt al grup Al Tall, del qual va ser fundador junt a Vicent Torrent i Manolo Miralles, durant els últims anys del franquisme i la Transició. A partir dels 80, Miquel Gil va iniciar una carrera artística en solitari, que ha comportat la gravació de prop d’una vintena de discos que el converteixen en un dels nostres artistes més valorats.

Postres de músic

Postres de músic és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Betxí en la que participen bars i cafeteries locals, i que consisteix en oferir l’entrada del concert a aquelles persones que hagen fet una consumició mínima de 15 euros en un bar o restaurante local. Per cada 15 euros gastats, els clients podran obtenir una entrada gratuïta.

L’entrada en taquilla té un preu de 8 euros.

Miquel Gil en concert

  • Teatre Municipal de Betxí
  • Divendres, 25 de maig de 2012
  • 23.00 hores

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s