“Hacia una economía de abajo a arriba”

XARRADA: “Hacia una economía de abajo a arriba”, amb la intervenció de Paco Álvarez, ex alt càrrec de les borses de París i València, i actual col.laborador els dissabtes en la secció “La bolsa y la vida” del programa del matí de RNE “No es un día cualquiera”.  Divendres, 01/06/2012, 19.30 h. Seu de la Fundació Novessendes.

El Col.lectiu Betxí, organitza el proper divendres, 1 de juny, una xarrada sota el títol “Hacia una economía de abajo a arriba”, amb la intervenció de Paco Álvarez, qui durant anys va ocupar alts càrrecs en les borses de París i València, i que, actualment, col.labora els dissabtes en la secció “La bolsa y la vida” del programa del matí de RNE “No es un día cualquiera“.

A través de la publicació de llibres i d’articles en la premsa econòmica especialitzada, i la participació en els programes de ràdio i televisió, Paco Álvarez ha esdevingut un divulgador de la cultura financera i de la borsa, amb l’aportació de noves formes d’entendre l’economia. Un bon exemple el trobem, també, amb la publicació del blog “No le digas a mi madre que trabajo en Bolsa”.

En la actualitat, presideix “ÉTICA Family Office“, una societat independent d’assessorament i consultoria, de la qual n’és fundador, que aposta pel “valor afegit d’aplicar l’ètica al món financer i a la relació amb el client.

Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Betxí i la Fundació Novessendes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s