Motos elèctriques per a la Policia Local

L’Ajuntament de Betxí renova el parc mòbil de la Policia Local amb el subministrament de dos motos elèctriques.

L’empresa HELECTRA va lliurar, ahir dimarts, dos motos elèctriques “Helectra Maxi 5 KW 40 A” adaptades per al servei de la Policia Local de Betxí.

Els dos vehicles, dotats amb motor elèctric de 5 KW – 26 CV, tenen una autonomia aproximada de 80 quilòmetres i una velocitat màxima de 100 quilòmetres per hora. El temps estimat de càrrega total, en qualsevol endoll, és de 4 hores i  el cost per cada 100 km. és de 0.55 €

El preu total del subministrament ha estat de 14.348,80 euros, i comptarà amb una subvenció del Govern Central de 1.200 euros per vehicle.

En paraules l’alcalde, Alfred Remolar, “amb esta mesura renovem els vehicles dels nostres agents, aconseguim un estalvi en gasolina de quasi 2.000 euros a l’any i col•laborem amb el manteniment i el respecte al medi ambient”.

3 pensaments sobre “Motos elèctriques per a la Policia Local

 1. I no fa mes falta invertir en el centre de dia? Perque continuen gastan el 4×4 si estan les motos, ahir anava un policia a soles dins del cotxe, això es estalvi?

 2. En tiempos de crisis, y tanto que hablo Alfred Remolar de la deuda del Ayuntamiento de Betxi, lo ultimo que hacia falta eran las motos, ya si quereis ahorrar, os voy a poner un ejemplo de tanto que hablais del medio ambiente: ¿Porque no habeis comprado dos bicis de Policia Local (igual que ha hecho el Ayuntamiento de Villarreal?) ya que no contaminaria nada, (las motos electricas contamina, ya que hay que recargarlas a la red electrica para cargar sus baterias, porque aqui no hay paneles solares que carguen las motos, porque si los hubiera no contaminaria porque seria una fuente renobable solo utilizaria la luz solar), espero que despilfarreis dinero en toros, en poner badenes ilegales (justo al lado de la Michelin), etc.. Si quereis recaudar, multar a la gente que tiene la cara dura de dejar los coches mal aparcados encima de las aceras y sin poner intermitentes, a los chavales que van con ciclomotores que van a toda pastilla y hacen un ruido con la moto ensordecedor, etc… Espero que recapaciteis y asumeis los errores.

 3. A mi em sembla molt bé, que re-nasos…
  és una manera d’estimular el mercat i crear ocupació
  modernitzar el poble i entrar en el futur, per ahí es comença
  evidentment que hi ha moltes altres coses…
  però que la policia ens atenga, és a dir la qualitat de vida,
  és del més important… i si calia vehicles
  -no crec que haja estat un caprici- doncs, elèctrics.
  Molt bé, Alfred i companyia, molt bé.
  Un 10.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s