Curs “EMPRENDE-dona”

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I, en el marc del projecte Emprende-Dona!, que compta amb el finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, ha obert una convocatòria per a realitzar, de manera totalment finançada, el curs “Emprendimiento para mujeres”.

El curs, de 60 hores de duració, i d’acompanyament personalitzat, serà semipresencial amb 3 sessions presencials en la Universitat Jaume I, treball online i assessories tècniques personalitzades, després de la formació, per a la revisió i correcció del pla d’empresa i la seua viabilitat econòmica i financera.
Des de la Universitat Jaume I se seleccionaran a 25 dones dels municipis de la Xarxa Isonomia en la província de Castelló i 25 en la província de Conca.
La sol.licitud es pot trametre a través del correu electrònic (redes-iso@uji.es) o fax (964729135), fins al 19 d’abril de 2012 amb la següent documentació: fotocòpia del DNI; certificat d’empadronament, currículum vitae i un informe redactat per personal tècnic de l’Ajuntament.
L’objectiu del projecte Emprende-dona és fomentar l’esperit emprenedor de les dones que habiten en el medi rural com a via per tal d’accedir a l’activitat econòmica i l’autonomia personal, oferint materials d’orientació i acompanyament per a l’auto-ocupació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s