“Festa i festa”

Cartell de festes 2011“Festa i festa”, aquest és el lema de la imatge de les Festes Majors de Setembre 2011, obra de l’autor betxinenc Alfonso Giménez Ventura.

El cartell ha obtingut el primer premi del concurs organitzat per l’Ajuntament de Betxí, per tal d’elegir el cartell anunciador de les Festes Majors de Setembre 2011, en honor al Santíssim Crist de la Pietat i que formarà part de la portada del programa de festes.

Alfonso Giménez Ventura, que compta amb un llarga trajectòria en el món del disseny gràfic, ha estat guardonat en anteriors edicions d’aquest concurs i ha obtingut diversos premis entre els quals el Concurso Internacional de Carteles de las Fiestas de la Virgen Blanca en 2010, a Vitòria, l’XI Concurs Internacional de Cartells de la Fira Taurina d’Alacant de 2011 o el recent 48 Concurs Internacional de Focs Artificials en Sant Sebastià 2011.

El jurat, format per la Junta de Portaveus de l’Ajuntament, ha atorgat el premi, dotat amb 250,00 euros, i dos accèssits de 125 euros cadascun per al segon classificat i el tercer classificats, Elena Castillo i Fernando Almela, respectivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s