Servei Municipal d’Esports

Servei Municipal d'EsportsAmb l’arribada del mes de setembre i l’inici de les diferents competicions, es reprendran moltes de les activitats esportives que es realitzen el nostre poble.

L’Escola Municipal de Futbol començarà els entrenaments el dilluns 29 d’agost i, per la seua banda, l’Handbol Betxí inicia la temporada amb els entrenaments de l’equip sènior, que defensarà els títols de lliga i de copa, i ha convocat els equips base per al proper 30 d’agost.

Altres entitats com el Club de Petanca, la Societat Ornitològica “La Cardanera”, el Club de Frontennis o el Club de Senderisme duran a terme activitats durant la Setmana Cultural i la setmana de Festes de Setembre.

Aprofitant l’inici de la temporada, el Servei Municipal d’Esports ha posat en marxa una nova secció en el portal web municipal, per tal de centralitzar la informació relativa a les instal·lacions esportives municipals, a les activitats organitzades des del Servei i donar cabuda a les notícies de les entitats esportives locals.

Com sempre, esperem les vostres notícies i suggeriments.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s