40 FM: EL MUSICAL DE TU VIDA

Aquest cap de setmana ha estat especial a Betxí. Com cada any, des de fa tres, per aquestes dates, un gran nombre de joves d’aquesta població ens sorprenen gratament amb quatre sessions d’un espectacle musical de gran qualitat.

Per tots els racons del poble escoltem el mateix comentari: “Tu saps que bé ho fan?” “És que són artistes de veritat”. “S’haurien de dedicar a això.”

El que pot ser no siga tan notori són les hores i hores de dedicació de molta gent: dels que es veuen a primera fila dels que es veuen menys i dels que no apareixen gens però que també són peces fonamentals per aconseguir aquest èxit tan rotund.

Estic contenta de ser betxinenca i sobretot regidora de joventut. Des de ací vullc donar-vos les gràcies, pel vostre esforç i dedicació i per la feina ben feta que pense que ja ha estat recompensada, en part, pels forts aplaudiments rebuts del públic assistent i pel reconeixement de  tot el poble de Betxí.

Des de l’Ajuntament i, sobre tot, des de la regidoria de joventut a la que represente, la nostra enhorabona a tot el grup humà que formeu “ENTRE TOTS” i endavant, nosaltres sempre vos donarem suport en el que estiga  al nostre abast

També, cal fer menció especial al personal de cultura i joventut de l’Ajuntament (Rosabel, Enric, Pili, Clara i Ainhoa) perquè tampoc els ha dolgut  l’esforç per contribuir a aquest èxit.

Enhorabona a totes i tots i vos esperem el proper any amb un nou espectacle.

Ja sabeu que conteu amb el suport incondicional de l’Ajuntament de Betxí.

Àngels Rius
Regidora de Joventut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s