Llars verdes. Estalvi per a tu i per a tots

A les nostres llars consumim importants quantitats d’aigua i energia. Són un escenari perfecte per a impulsar canvis de comportament que afavorisquen un ús més raonable i solidari d’aquests recursos. 

Volem invitar les famílies a participar en un programa que impulse el consum responsable de l’aigua i l’energia a la llar, la qual cosa permetrà un estalvi en la factura familiar i de recursos, que es tradueix en un ambient més saludable.

El Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Betxí posen en marxa el programa LLARS VERDES i es comprometen a què les famílies participants disposen dels recursos necessaris per a efectuar-lo, i també a fer el seguiment i prestar el suport necessari a les accions que es porten a terme a les llars.

Es faran reunions informatives sobre qüestions bàsiques i pràctiques sobre l’estalvi d’aigua i energia en la llar, es mantindrà una atenció personalitzada als participants per a resoldre dubtes i es lliuraran materials informatius i un equip d’estalvi a la llar com a part del programa.

Per a participar tan sols hauràs d’emplenar la fitxa d’inscripció i lliurar-la, entre el 2 i el 14 de novembre de 2011 al Registre de l’Ajuntament (Plaça Major,1). A més, hauràs d’anar a les reunions que es proposen i realitzar un seguiment dels consums d’aigua i energia que realitzes.

PARTICIPA I ESTALVIA PER A TU I PER A TOTS!

Més informació:

AJUNTAMENT DE BETXÍ
Horari d’atenció: dimarts i divendres de 8:30 a 13:30 h.
Tel. 964 62 00 02
http://www.betxi.es / fabio@betxi.es

Un pensament sobre “Llars verdes. Estalvi per a tu i per a tots

  1. …es nota el canvi en este ajuntament… iniciatives com aquesta les trove molt positives i espere que tinga la aceptacio que es mereix per part de la gent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s