Novessendes presenta el Programa de Suport a Persones Emprenedores per a 2014

PSPE2014La Fundació Cívica Novessendes llança una nova edició del Programa de Suport a Persones Emprenedores per a l’exercici de 2014. La iniciativa pretén donar suport a les persones que estiguen plantejant-se un nou projecte professional o, simplement, que vullguen iniciar una iniciativa econòmica o de negoci.

El període d’inscripció en el programa es troba obert fins el dia 15 de gener de 2014, i proper divendres, 10 de gener, es farà la presentació al públic mitjançant un acte que tindrà lloc al centre cívic de Novessendes a les 18 h, i que contarà amb una conferència prèvia sobre “El paper de les emocions en el procés d’emprendre”. Posteriorment, es presentaran els objectius i els instruments que utilitza el Programa per donar el suport als participants.

La Fundació vol, així, ajudar a veïns i veïnes del poble que estiguen plantejant-se fer un canvi personal i/o professional. Amb la prestació del suport a estes persones, la Fundació intenta contribuir al desenvolupament social i econòmic local, i la creació d’oportunitats en uns moments complicats com els actuals.

És una iniciativa de la Fundació Cívica Novessendes en la qual també col·labora l’Ajuntament de Betxí i el Pacte Territorial Ceràmic, a més de les empreses locals Cartonajes La Plana, Pavimbe, Brisamar Grup Betxí, Garsaco i Tecnopàmic.

Si tens una idea per mampendre, tal vegada t’interesse, més informació ací

Voluntaris per a l’àrea de joventut

Busquem joves voluntaris i voluntàries interessats en participar en l’organització de les activitats del Casal Jove i dels Tallers de Nadal.

Si vos agrada la proposta i en voleu prendre part, adreceu les vostres sol.licituds, acompanyades de currículum, a l’Ajuntament o poseu-vos en contacte amb la regidora de joventut, Àngels Rius (arius@betxi.es).

Vos esperem.