Treballem tots junts.

Fa vora un mes que van ser les eleccions municipals, en les quals, el BLOC va ser la força més votada al nostre poble.  Això, va permetre que, des del dia 11 de juny, siga l’alcalde de tots els betxinencs i de totes les betxinenques.

L’entrada a l’Ajuntament ens ha permés afrontar, de primera mà, els greus problemes que afecten el nostre poble i el nostre consistori.  Pel que fa al primer, la falta de feina és el principal assumpte social que haurem d’intentar resoldre en esta legislatura. Pel que fa al segon, l’enorme deute que tenim a les arques municipals fa que hàgem de prendre mesures urgents per contindre la despesa.

Per tot això, estenem la mà a tots els partits polítics, a tots els regidors i a totes les persones del poble en general perquè treballem units, perquè entre tots intentem resoldre els greus problemes que ens afecten de manera acusada.  Per damunt dels partits, ha d’estar el poble i la nostra gent.  Demane a tots, per tant, unitat i compromís.

En este context, des de l’equip de govern anem a establir, en breu, un pla d’estalvi que intente reduir la desmesurada despesa que, en algunes partides, hi ha.  I, per això mateix, demane, des d’ara mateix, la màxima comprensió per part de tot el poble, perquè els anys que vénen no seran gens fàcils i demandaran mesures específiques i urgents que, moltes vegades,  seran impopulars.  Però com sempre he dit, els betxinencs sempre hem tirat endavant amb esforç, sacrifici i treball.  I ara tornarem a tirar endavant.

Tots junts hem de mirar cap al futur amb optimisme.  Per la nostra part, no serà.  La dedicació, l’esforç i el treball en positiu ens marca, des del primer moment, el camí a seguir, segurs que si per damunt de l’individualisme mirem la col·lectivitat, mirem al poble de Betxí, seguirem avançant i progressant.

Vos anime a tots els betxinencs i a totes les betxinenques a treballar units pel nostre poble i per la nostra gent.

Alfred Remolar

Alcalde de Betxí