S’atorguen els tercers Premis a l’Esport Local

El passat dijous, 30 de juliol, es va reunir a la Casa de la Cultura el Jurat del “III Premi a l’Esport Local (2015)”, per tal de donar a els guardonats en les diferents categories.

Servei Municipal d'EsportsPer a la concessió d’aquests guardons es va crear un Jurat, reunit el passat 10 de juliol, sota la presidència del Sr. Salvador Rius Castellano, regidor delegat d’Esports de l’Ajuntament de Betxí, amb representació de les diferents associacions i clubs esportius locals: Club Gymnàstic, UE Betxí d’Handbol, Associació de Columbicultura, Penya Valencianista, Club de Veterans de Futbol, Club de Billar, Club d’Escacs, Petanca, C.D. Futbol, així com representants dels grups polítics municipals del PP, PSOE, EU i Bloc-Compromís, actuant com a Secretària la regidora portaveu de Bloc-Compromís, Susana Ferrandis Giménez.

Les persones i entitats premiades són:

1) Millor esportista: Iván Fernández Carratalá, campió d’Espanya de Kick Boxing neoprofesional.

2) Millor equip: Infantil Escola de Futbol Base de l’Ajuntament de Betxí, campió en categoria infantil de futbol del grup 3 de la 2n. regional.

3) Esportista revelació: Sandra Schiau, gimnasta del Club Gymnàstic de Betxí, campiona d’Espanya.

4) A la trajectòria d’una vida dedicada a l’esport: José Peirats Blasco, president durant molts anys del CD Betxí i “alma mater” de la Penya Valencianista.

5) Reconeixement honorífic / Menció especial: Jaime Pelegrí.

Els Premis a l’Esport Local de Betxí, es van crear amb l’objectiu de promoure, fomentar, dinamitzar, gestionar i organitzar les activitats que tendiren al desenvolupament i foment de l’esport entre els ciutadans i les ciutadanes de Betxí.

Els guardons es lliuraran durant la Gala de l’Esport, que tindrà lloc el proper 11 de setembre, en el Teatre Municipal.

Enhorabona a les persones i entitats guardonades.