El grup valencià “Tardor” presentarà el seu disc “Una ciutat invisible” en Betxí

Este divendres a les 23,00 h., el grup revelació del panorama musical valencià, Tardor, presentarà el seu disc “Una ciutat invisible” en el Pub Umami de Betxí. Este concert està dins del programa “Postres de Músic”, que organitza l’Ajuntament de Betxí, en col·laboració amb l’Associació del Comerç Local de Betxí i el col·lectiu de bars i restaurants de la localitat.

tardor-3Amb esta iniciativa es pretén incentivar el comerç i el consum local mitjançant la música i la cultura: trimestralment es fa un concert al Teatre Municipal, i aquelles persones que presenten un tíquet o justificat de pagament, per cada de 15 € de consumició realitzats en aquells bars i restaurants que participen en aquesta campanya el dia del concert, disposarà d’una entrada gratuïta que podrà canviar en la taquilla del teatre. Esta iniciativa ha sigut molt ben rebuda per hostalers i comerciants de Betxí, i això es pot comprovar en el nombre d’establiments que han entrat a formar part del projecte.

Tardor és un grup de rock alternatiu en valencià que compta ja amb quatre discs en el mercat. “Una ciutat invisible” (Mésdemil, 2014) representa l’evolució que els components de Tardor han viscut durant l’ultim any de silenci. El grup de la ciutat de València torna amb un disc més conceptual i madur, però sense perdre l’essència que els va destapar com una proposta de present i futur, i amb un membre més a la formació i un so més personal. Tardor està format per Cesc Domènech, David García, Antonio Hurtado i Àlex Martínez.

El concert està patrocinat per la Conselleria de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, dins del circuit CulturArts.