L’Ajuntament habilita 155.000 € per a l’asfaltat de camins rurals

Les millores afectaran als camins de Nules, dels Pals, el de les Vinyes de Piquer i el de Montserrat. El projecte del construcció de la nova rotonda d’accés nord també inclourà actuacions en el camí de Vila-real.

caminsEl ple de l’Ajuntament de Betxí, reunit el passat 25 de febrer, va aprovar per unanimitat habilitar 155.000€ del romanent de tresoreria del 2014 per a la pavimentació de diversos camins rurals. El projecte preveu l’asfaltat i millora del camí dels Pals, del camí de Nules, del camí de les Vinyes de Piquer i del camí de Montserrat, a més d’altres intervencions puntuals en carrers de la població.

L’acord plenari, que preveu l’habilitació de crèdit amb l’aprovació d’un crèdit extraordinari per a la realització de la citada inversió, es sotmetrà a informació pública durant un termini de quinze dies.

D’altra banda, cal destacar que en el projecte de la rotonda d’accés nord que en estos moments està desenvolupant-se en la població també es preveu fer una millora de 3.500m2 en el camí de Vila-real, de manera que alguns dels principals camins del terme milloraran les seues condicions.