L’Ajuntament de Betxí i el Villarreal CF presenten la iniciativa “Endavant Província”

El patí del Palau Castell de Betxí va acollir dilluns la presentació de la iniciativa “Endavant Província” del Villarreal CF, en la que Betxí serà protagonista amb motiu del partit de Lliga davant el RC Celta de Vigo el proper 8 de març.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, i José Manuel Llaneza, vicepresident del Villarreal CF.
Alfred Remolar, alcalde de Betxí, i José Manuel Llaneza, vicepresident del Villarreal CF.

En l’acte, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, i del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, es va presentar un vídeo promocional dels atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials del municipi de Betxí, que s’emetrà al descans del partit i durant tota la setmana en el web del Villarreal CF.

En la presentació, es van donar a conèixer les activitats que es duran a terme fora de l’estadi El Madrigal, on s’instal·laran carpes en les que es repartirà material promocional i es realitzarà una degustació amb productes típics de la localitat.

Les persones interessades en assistir al partit poden passar per la Casa de la Cultura, fins a les 13.00 h. del dijous 5 de març, per tal de realitzar la inscripció.