L’Ajuntament convoca el Premis Vila de Betxí 2015

vila_betxi_2015Un any més, l’Ajuntament de Betxí convoca els premis Vila de Betxí en les modalitats d’assaig i fotografia. Enguany l’Ajuntament ha decidit tornar a convocar el Vila de Betxí de publicacions de treballs originals, convertit en biennal per tal d’orientar-lo a monografies més que a articles més o menys extensos.

El XIV Vila de Betxí d’assaig segueix estant enfocat a treballs que tracten temes relacionats amb el poble de Betxí en qualsevol dels següents aspectes: història, llengua, economia, art, costums, esport, música, folklore, agricultura, medi ambient, urbanisme, etc.

El XI Vila de Betxí fotogràfic continua mantenint les dues seccions amb què s’inicià. La secció A: Betxí i el seu entorn, i la secció B: tema lliure, amb o sense unitat temàtica.

Les bases i la convocatòria del certamen “Vila de Betxí 2015” van ser aprovades en la sessió celebrada pel Ple de l’Ajuntament el passat 10 de desembre de 2014. El termini per a la presentació de treballs finalitza el proper 31 d’octubre de 2015.