I Concurs d’ARTesania en cARTró reciclat

Mª Carmen Giménez Ventura, en la modalitat de “Mobiliari i Objectes d’Ús Quotidià” i Gustavo Felix Suarsnábar, en la modalitat “d’Escultura Artística”, guanyen el I Concurs d’ARTesania en cARTró reciclat. El lliurament dels premis tindrà lloc el proper dia 8 de novembre, en el Teatre Municipal. 

IMG_1007
Premi “Escultura Artística”: Gustavo Félix Suarsnábar

Amb l’objectiu de contribuir a la promoció de la creativitat artística i la conscienciació ciutadana en l’ús quotidià de materials reciclables com el cartró, l’Ajuntament de Betxí, a través de la Regidoria de Medi Ambient, va convocar I Concurs d’ARTesania en cARTró reciclat.

Amb la col·laboració de l’empresa Cartonajes La Plana i la Fundació Novessendes, des del mes de juliol i fins el passat mes d’octubre totes les persones interessades a prendre part en el concurs, han disposat de cartró per poder elaborar els seus treballs, i poder concórrer en les modalitats de “Mobiliari i objectes d’us quotidià” i “Escultura artística”.

Finalitzat el termini de la convocatòria, el jurat, composat per persones de la localitat designades per l’alcaldia, i presidit pel regidor de medi ambient, ha atorgat el premi en la modalitat de “Mobiliari i Objectes d’Ús Quotidià a Mª Carmen Giménez Ventura. El guanyador en la modalitat “d’Escultura Artística” ha estat Gustavo Felix Suarsnábar. L’import del premi és de 500 euros en cadascuna de les modalitats i un trofeu.

Premi "Mobiliari i Objectes d'Ús Quotidià": Mª  Carmen Giménez Ventura.
Premi Mobiliari i Objectes d’Ús Quotidià: Mª Carmen Giménez Ventura.

El lliurament dels premis tindrà lloc el proper dia 8 de novembre, en el Teatre Municipal. En el mateix lloc, i durant els caps de setmana del 8, 9, 15 i 16 de novembre, s’exposaran els treballs presentats, en horari d’11 a 13 hores.