I Gala de l’Esport Local

Servei Municipal d'EsportsEl proper divendres 6 de setembre, el Teatre Municipal de Betxí acollirà la celebració de la I GALA DE L’ESPORT LOCAL, organitzada pel Servei Municipal d’Esports. En aquest acte es lliuraran els premis a l’esport local en les categories de millor esportista, millor equip, esportista revelació i a la trajectòria d’una vida dedicada a l’esport.

L’acte s’iniciarà a les 19.30 hores i, en acabar, tindrà lloc un sopar en el Saló 1964. Les persones interessades podran adquirir els tiquets per al sopar en el Restaurant Brisamar; el preu és de 22 euros.

Els Premis a l’Esport Local de Betxí, es van crear amb l’objectiu de promoure, fomentar, dinamitzar, gestionar i organitzar les activitats que tendiren al desenvolupament i foment de l’esport entre els ciutadans i les ciutadanes de Betxí.

Per a la concessió d’aquests guardons es va crear un Jurat, reunit el passat 18 de juny, sota la presidència de la Sra. Àngels Rius Nebot, regidora delegada d’Esports de l’Ajuntament de Betxí, representats de les diferents associacions i clubs esportius locals: CD Betxí, Petanca, Veterans; futbol, Handbol, Club Gimnàstic Betxí, Penya Madridista, Penya Barcelonista, així com representats dels diferents grups polítics municipals. Va exercir com a secretari el Sr. Salvador Rius, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament.

Les persones i entitats premiades són:

A) Al millor esportista: Carla Franch.

B) Al millor equip: Veterans Betxí.

C) A l’esportista revelació: Irene Ventura.

D) A la trajectòria d’una vida dedicada a l’esport: Genaro

E) Menció especial: Juan Enrique de la Rosa, per haver contribuït aquest any a millorar l’esport del senderisme a la nostra localitat.

Enhorabona a les persones i entitats guardonades.

..: Podeu consultar l’acta del Jurat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s