XXIII Escola de Pares i Mares

Els Servei Psicopedagògic Municipal organitza la XXIII Escola de Pares i Mares del curs 2012/2013, que iniciarà la primera de quatre sessions a partir del proper 6 de maig. Els pares i mares interessats en prendre-hi part poden realitzar la inscripció en les dependències del Servei Psicopedagògic Municipal.

escola_pares_logoEls canvis en la nostra societat actual estan incorporant-se amb massa rapidesa. Són moltes les variables a tindre en compte i els models educatius actuals no responen a les múltiples necessitats i realitats de la societat moderna.

En la present edició d’escola de pares/mares pretenem donar resposta a alguns dels problemes que estan a l’avantguarda.

D’una banda, intervindre en el fet que els pares/mares són els majors responsables de l’educació dels seus fills en els primers anys de la seua vida; per això és tan important saber que és el que volem per a ells i ser conscients del que estem fent, d’esta manera crearem unes bases molt més solides amb els nostres menuts.

D’altra banda, oferir la informació necessària per a procedir i poder valorar amb objectivitat el perill que suposa per a ells “l’acaçament escolar” i “els riscos d’lnternet”. Es tracta d’ajudar a prevenir i abordar els episodis més greus que pogueren amenaçar la convivència dels nostres en l’àmbit escolar i personal.

Consulteu la informació:

..: Programa XXIII Escola de Pares i Mares

..: Descarregueu el díptic . pdf

..: Butlleta d’inscripció

Servei Psicopedagògic Municipal de Betxí
Regidoria d’educació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s