BETXÍ ASFALTARÀ TRES CAMINS RURALS AMB LA SUBVENCIÓ DEL POiS 2013

El ple de l’Ajuntament de Betxí va decidir per unanimitat aprovar la sol·licitud de subvenció del Pla d’Obres i Serveis (POiS) per a l’any 2013, dotada amb 50.000€ que es destinaran a la pavimentació de diversos camins rurals. El projecte preveu l’asfaltat i millora del camí del Pilaret, del camí dels Mirons i del camí de les Forques. Estes actuacions s’emmarquen dins del pla de millora de les vies rurals dissenyat per l’equip de govern de l’Ajuntament de Betxí.

Segons l’alcalde Alfred Remolar, “este projecte s’inscriu dins de les actuacions de millora dels camins rurals que regularment s’estan fent durant els últims mesos”. D’esta forma, “encara quedaran alguns camins pendents d’actuació que intentarem acometre en els pròxims anys”, ha ressaltat Remolar.

Betxí va ser un dels pocs municipis que l’any passat es va quedar fora de la subvenció del Pla d’Obres i Serveis, al comptar amb més de 5.000 habitants i no tindre cap pedania. Enguany, gràcies a una moció presentada pel Grup Polític del BLOC-COMPROMÍS a la Diputació de Castelló, podrà retornar esta subvenció a Betxí.

2 pensaments sobre “BETXÍ ASFALTARÀ TRES CAMINS RURALS AMB LA SUBVENCIÓ DEL POiS 2013

  1. Com vos agrada la foto! si existira el nostre senyor vos apuntarieu hasta el miracle dels pans i els peixos i despres el negarieu com Sant Pere. Quan vos interesa sou Bloc-Compromis, pero pal parany x exemple calleu com putes.

  2. Tindrieu que tindre el conter el camí que puja de l´avinguda Sant Josep Obrer cap a Montserrat (nomes pasar els metges) està fet un desastre. Després de les obres de l´escola nova es va quedar tot “malamentós” i així es va quedar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s