El Consorci del Pacte Ceràmic inicia el servei de “Potenciació de l’autoocupació i suport a les Pimes”

pacte_ceramicA partir del 3 de desembre, qualsevol persona o empresa que necessite assessorament en la creació del seu projecte empresarial, pot dirigir-se al Viver d’Empreses de Vila-real, de dilluns a divendres, en horari de 8 a 15 hores. L’Ajuntament facilitarà el contacte entre les persones o empreses interessades i els  tècnics del projecte.

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència de la província de Castelló ha posat en marxa el projecte “Potenciació de l’autoocupació i suport a les Pimes” dintre del programa d’actuació per al període 2012 i 2013.

Aquest projecte va dirigit tant a persones desocupades interessades en la creació del seu negoci com a empreses ja creades que necessiten assessorament.

El Consorci gestor vol donar a conèixer les possibilitats de creació del propi lloc de treball a persones en situació de desocupació i a joves com a primera ocupació, facilitant la tramitació per a la creació de la pròpia empresa i la formació bàsica necessària per a l’inici de l’activitat. El servei també va dirigit a pimes, amb l’oferiment d’assessorament i formació per tal de donar suport en l’èxit del negoci i fer possible la creació d’ocupació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s