S’inicia el curs de Gestió empresarial per a pimes

L’Ajuntament de Betxí inicia un curs Gestió Empresarial per a Pimes, inclós en el Pacte per l’ocupació dels municipis ceràmics.

Pacte ceràmicBetxí, 15/02/2012.- El Pacte Territorial d’Ocupació dels municipis ceràmics ha iniciat avui tres dels cinc cursos previstos, dirigits a persones en situació de desocupació.

Aquestes accions formatives, de caràcter gratuït, beneficiaran a un total de 75 alumnes dels 22 municipis que formen part del consorci, i tindran una duració de cent hores.

Betxí acollirà el curs de “Gestió empresarial per a pimes”, relacionat amb la gestió administrativa de xicotetes i mitjanes empreses i el desenvolupament de les corresponents tècniques administratives lligades als distints departaments de les mateixes.

L’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, acompanyat per la responsable de projectes, Olga Oruña, i la professora encarregada de la impartició del curs, han estat els encarregats d’iniciar aquest curs, en el qual prendran part 15 alumnes de diferents edats, tres dels quals  són veïns de Betxí.

Les activitats formatives són eminentment funcionals, atès que l’objectiu és obrir les portes al mercat laboral a l’alumnat, bé a través de la posterior inserció en empreses ja creades, o bé a través de la generació de noves iniciatives empresarials que regeneren el teixit productiu del territori del triangle ceràmic.

A més, cal destacar que els continguts dels cursos contemplen no sols mòduls específics de cada especialitat, sinó que una part important són els mòduls complementaris que faran especial incidència en l’aplicació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, la recerca activa d’ocupació i auto-ocupació, i el foment de l’esperit emprenedor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s