Jornada “Emprendre i treballar en Europa”

El proper 24 de novembre, de 10 a 12 h., la Diputació de Castelló, a través de la jornada “Emprendre i treballar en Europa”obri una porta a noves oportunitats de formació i ocupació per als joves en la Unió Europea. 

Aquesta jornada va dirigida als joves interessats a impulsar la seua vida laboral en un entorn europeu, en l’àmbit del programa “Erasmus per a Joves emprenedors” i els serveis de la “Xarxa Europea d’Ocupació-EURES”.

El programa Eramus per a joves emprenedors, presentat en el primer bloc per l’Ajuntament d’Alzira, com a organisme intermediari de gestió, pretén el foment de l’esperit empresarial, ajudar als joves europeus a afrontar les dificultats que presenta la creació i desenvolupament d’una empresa i afavorir la cooperació i mobilitat entre empresaris europeus, amb períodes en empreses ja consolidades en altres països.

Per la seua banda, la segona ponència serà presentada pel SERVEF-EURES de Castelló. EURES es una xarxa de cooperació entre la Comissió Europea i els serveis públics d’ocupació europeus dels estats membres, que té com a principal objectiu la proporció dels serveis d’informació, assessorament i cerca d’ocupació a les persones treballadores i del món empresarial.

La jornada se celebrarà en el Saló d’Actes de Noves Dependències de la Diputació, ubicat en l’Av. de Vall D’Uixó, 25 – Castelló. L’aforament és limitat. Es prega confirmar assistència a peconomica@dipcas.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s