Ha arribat el canvi al nostre Casal Jove!

Presentem un Casal Jove renovat, amb una dinàmica de funcionament diferent per a un nou espai dedicat tant als més menuts com a la gent jove del nostre poble.

Consulteu les activitats

Més informació

Per poder participar en les diferents activitats que es realitzaran al llarg de l’any, i concretament durant la tardor, caldrà inscriure’s de forma gratuïta al mateix Casal Jove (abans del 3 de novembre).

Les activitats programades es distribuiran al llarg de la setmana. Els dilluns estaran destinats a jugar a jocs de taula tradicionals; els dimarts es reditzaran tècniques d’estudi per als joves, i un taller de teatre per als més menuts; els dimecres hi haura tallers de manualitats on els xiquets desenvoluparan la seua creativitat; els dijous s’impartirà la segona sessió de la setmana de les tècniques d’estudi, i per una altra banda, per a commemorar el 400 aniversari de la Carta Pobla de Betxi de 1611 es faran una sèrie de tallers dedicats a l’època renaixentista. Per finalitzar amb el programa d’activitats del Casal Jove, els dissabtes de matí, a càrrec de Món Animació, s’impartirà el taller “Jocs amb contes“.

Preus

Tots els tallers seran gratuïts, a excepció del taller que s’impartirà els dissabtes al matí per Món d’Animació “Jocs amb contes”. El preu d’aquest serà de 15 euros i hi haurà dos grups dividits per edats (màxim 15 xiquets/es per grup).

Grup A: 3 – 4 – 5 anys.

Grup B: 1r – 2n – 3r de Primària.

Horaris

Casal jove: De dilluns a dijous, de 17,30 h. a 19 h., i dissabte de 10 a 13 o d’11 a 13 h., (segons la duració del taller).

Aula d’estudi: Dilluns i dimecres, de 16 a 19 h.

Durant les vacances de Nadal, un any més oferim l’Escola Nadalenca. Per tal d’apuntar-se caldrà passar pel Casal Jove del 12 al 22 de desembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s